Super Moon Breath Circle Mei

Tijdens deze magische Healing Breath Circle gaan we opzoek naar diepere lagen in jou. Die diepere lagen helpen jou om te helen en weer een diep vertrouwen te voelen. Je voelt je meer connected met je stem deep down inside.

Op 26 mei is het Volle Maan in Boogschutter. Omdat dit maanteken het meest nieuwsgierig en enthousiaste van aard is, tunen we tijdens de sessie in op nieuwe dingen, dromen, verlangens, zelfvertrouwen, het vinden van oplossingen en antwoorden.

Daarnaast is het ook nog eens Volle Super Maan én Bloedmaan. Een gloeiende rode bol aan de hemel; een heel krachtig bijzonder natuurverschijnsel. Deze staat op spiritueel gebied voor verandering en groei; wat deze sessie extra kracht bij zet.

Ik kijk er naar uit met je de diepte in te gaan en de magie in jezelf te ontdekken.
Ben jij erbij?

woensdag 26 mei 2021 - 19.30 tot 21.30 uurSuper Moon Breath Circle Mei

Sharon

Je hebt al zoveel berichtjes ontvangen las ik.. maar ook ik vond het geweldig om mee te maken! Normaal word ik snel onrustig bij zulke sessies online maar nu gewoon een uur blijven liggen zonder op de klok te kijken ?ik heb intense kippenvel gevoeld en daarna werd ik helemaal warm door het besef dat ik het waard ben ❤️dank je wel! Je hebt al zoveel berichtjes ontvangen las ik.. maar ook ik vond het geweldig om mee te maken! Normaal word ik snel onrustig bij zulke sessies online maar nu gewoon een uur blijven liggen zonder op de klok te kijken ?ik heb intense kippenvel gevoeld en daarna werd ik helemaal warm door het besef dat ik het waard ben ❤️dank je wel! En ik hou me bezig met de maan en maandag is het nieuwe maan in het teken Ram, het eerste teken van de dierenriem en die staat voor een nieuwe vurige start een nieuw begin, wat dus PERFECT bij jouw sessie past! Dus dank je wel ??

Elena

Lieve Wietske, ik heb net de adem sessie van de Helweek gedaan via de replay en WOW ??❤️❤️ Ik doe mee vanuit Nicaragua, dus kon er niet live bij zijn, maar toch ook bij de replay voelde ik de mega groepsenergie. Was voor mij de eerste keer zo’n langere sessie ademhalen en het was zo intens en heftig en prachtig. Dankjewel voor de prachtige ruimte en voor het delen van jouw eigen journey tegelijkertijd ???. Toen ik eruit kwam dacht ik FUCK YEAHHHH terwijl ik normaal helemaal niet scheld ? Helemaal ready to shine

Danielle

Ik was van te voren mega nerveus omdat ik niet zo goed wist wat me te wachten stond. Maar eenmaal met Wietske voelde ik meteen dat ik in goede handen was. We zijn de stappen doorlopen en ik voelde me erg vertrouwd en goed. Tijdens de sessie heeft ze me echt geholpen om dieper en verder te komen. Ze wist precies de goede dingen te doen en te zeggen, waardoor ik echt een hele bijzondere ervaring heb gehad. Ze ging echt met veel respect en passie om met mij en de sessie. Een ervaring die ik nooit meer zal vergeten! Ik neem verschillende dingen mee vanuit de sessie. Sowieso het ademhalen vanuit mijn buik, het niet blokkeren maar doorademen en inzichten uit mijn verleden. Ik heb nu handvatten die ik kan gebruiken in de toekomst en dat vind ik heel erg fijn. Ik raad het iedereen aan om deze ervaring zichzelf of een ander cadeau te doen! En al helemaal bij Wietske want dan ben je sowieso in goede handen!

Hilde

Ik was een tikkie sceptisch over hoe “bijzonder” een breath healing journey zou zijn. Ik heb inmiddels al flink wat jaren ervaring met meditatie & visualisatie, dus ik dacht dat het ongeveer zoiets zou zijn. Boy, was I wrong ? De breath healing journey is zo bijzonder & intens. Tijdens de sessie kwam super veel los in allerlei emoties en ik voelde me aan het einde van de sessie echt veel lichter worden. Het is lastig om te omschrijven, dus je moet het echt een keer ervaren. Voor mij voelt het nu al alsof er heel veel opgeruimd is en ik voel me echt veel lichter & zachter. Wietske begeleidt de sessie ontzettend fijn, vanuit heel veel rust neemt ze je stap voor stap mee naar diepere lagen in jezelf. Dit is echt een cadeau om jezelf te geven!