Sistherhood Changemakers Club

You are invited!

Ga mee op een diepgaande reis en ga eindelijk volledig leven wat je al zo lang diep van binnen voelt. Leef meer in verbinding, vertrouwen, én (financiële) vrijheid in slechts 100 dagen.

De changemakers club is speciaal voor vrouwen die hun eigen wijsheid willen doorgeven en impact willen maken. Het is voor jou als je écht klaar bent met uitstellen of op je eigen rem trappen en vol gas wilt gaan voor jouw eigen droom.Sistherhood Changemakers Club

Lynn - House of Modern Souls

Ik kijk nu met een open blik naar de wereld. Vol vertrouwen en liefde. En zo kijk ik nu ook naar mezelf. Ik maak keuzes met mijn hart, startte House of Modern Souls. En door helemaal mezelf te zijn trek ik precies de klanten aan die daar bij passen. Er is een bepaalde rust in mij. Alles wat ik doe is goed, omdat ik bewust voel wat ik wil en nodig heb.

Desi - Bloom for you

Zonder jou was ik nooit gestart. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat alles mogelijk is! Ik ben je zo dankbaar dat je naast de Sistherhood Club me hebt geholpen met het opstarten van m'n dromen. Daarna is alles gaan stromen! Ik zou de Sistherhood Club aan elke vrouw aanraden en het iedereen gunnen!

Raisa - Rais Up

Jij hebt bij mij een vuurtje aan gezet, waardoor m'n hele leven nu zo veel rijker is! Alles is super concreet geworden en door de Sistherhood Club. Soms knijp ik mezelf dat ik nu gewoon uitverkochte dance circles en retreats geef! Zo dankbaar dat ik zo gegroeid ben dankzij jou en dit door mag geven!

Jetske - Uncover Skincare

De Sistherhood Club heeft me geholpen weer echt contact te maken met mezelf. En met iets anders waarvan ik niet eens weet wat het is maar magisch voelt. Ik weet weer wie ik ben. Ik voel het. Ik herinner het. Ik voel zo'n ontzettende kracht. Ik voel me lichter.