Sistherhood Club

100 dagen transformatie programma

De Sistherhood Club is niet vergelijkbaar met andere programma's. Het is een diepe levensveranderende reis van 100 dagen; daarna zul je niet meer dezelfde zijn. Het is de plek voor ambitieuze, bewuste vrouwen die in hun hart zo veel kriebels voelen dat ze de wereld iets prachtigs hebben te bieden. Het is voor jou als je helemaal klaar bent met uitstellen.

Stap in een avontuur met een magische combinatie van spiritualiteit, wetenschap, psychologie en lichaamswerk. Ga je mee?

Start op 12-12-2022Sistherhood Club

Lynn - House of Modern Souls

Ik kijk nu met een open blik naar de wereld. Vol vertrouwen en liefde. En zo kijk ik nu ook naar mezelf. Ik maak keuzes met mijn hart, startte House of Modern Souls. En door helemaal mezelf te zijn trek ik precies de klanten aan die daar bij passen. Er is een bepaalde rust in mij. Alles wat ik doe is goed, omdat ik bewust voel wat ik wil en nodig heb.

Desi - Bloom for you

Zonder jou was ik nooit gestart. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat alles mogelijk is! Ik ben je zo dankbaar dat je naast de Sistherhood Club me hebt geholpen met het opstarten van m'n dromen. Daarna is alles gaan stromen! Ik zou de Sistherhood Club aan elke vrouw aanraden en het iedereen gunnen!

Raisa - Rais Up

Jij hebt bij mij een vuurtje aan gezet, waardoor m'n hele leven nu zo veel rijker is! Alles is super concreet geworden en door de Sistherhood Club. Soms knijp ik mezelf dat ik nu gewoon uitverkochte dance circles en retreats geef! Zo dankbaar dat ik zo gegroeid ben dankzij jou en dit door mag geven!

Jetske - Uncover Skincare

De Sistherhood Club heeft me geholpen weer echt contact te maken met mezelf. En met iets anders waarvan ik niet eens weet wat het is maar magisch voelt. Ik weet weer wie ik ben. Ik voel het. Ik herinner het. Ik voel zo'n ontzettende kracht. Ik voel me lichter.