Inner Sisther Circle 14 maart 2021

Magische dingen gebeuren in de healing women circles waarin jij mag thuiskomen. In je body, mind & soul én bij je Sisthers. Je bent welkom.

Zondag 14 februari van 19 tot 22 uur
New Moon Intentions

Niet tevreden? = Geld terugInner Sisther Circle 14 maart 2021

Mieke

OMG lieve Wietske, wat was het intens maar ook echt prachtig. Wat een wijsheid dat je precies wist aan te voelen wat ik nodig had en waar ik door heen mocht gaan. Ik voel me nog steeds een soort van gedragen. Merk dat ik echt oude stukjes heb losgelaten en voel me nu al zo veel lichter. Wat een ervaring. Ik kan niet wachten tot de volgende sessie om nog diepere laagjes te onderzoeken

Ellen

Ik volg Wietske al jaren via Instagram en daardoor voelde het eigenlijk direct vertrouwd. Ik wilde graag werken aan zelfliefde en een diepere verbinding met mezelf. En wauw wat heb ik die gevoeld. Ik kan niet met woorden omschrijven wat er precies gebeurt maar wat ik meeneem uit de sessies is dat ik diepgewortelde overtuigingen durf te doorleven. Ik durf weer te voelen. Mooie en ook minder mooie dingen. Ik heb meer vertrouwen in mezelf en vertrouwen in m’n gevoel en intuïtie. Alsof ik me weer veilig voel bij mezelf. Dankjewel lieve Wietske, zo ontzettend liefdevol en omdat je zo’n veilige setting wist te creëren durfde ik diep te gaan.

Danielle

Toen ik via instagram Wietske's Breath Experience zag voelde ik meteen dat ik dit mezelf cadeau moest doen. Ik was van te voren mega nerveus omdat ik niet zo goed wist wat me te wachten stond. Maar eenmaal met Wietske voelde ik meteen dat ik in goede handen was. We zijn de stappen doorlopen en ik voelde me erg vertrouwd en goed. Tijdens de sessie heeft ze me echt geholpen om dieper en verder te komen. Ze wist precies de goede dingen te doen en te zeggen, waardoor ik echt een hele bijzondere ervaring heb gehad. Ze ging echt met veel respect en passie om met mij en de sessie. Een ervaring die ik nooit meer zal vergeten! Ik neem verschillende dingen mee vanuit de sessie. Sowieso het ademhalen vanuit mijn buik, het niet blokkeren maar doorademen en inzichten uit mijn verleden. Ik heb nu handvatten die ik kan gebruiken in de toekomst en dat vind ik heel erg fijn. Ik raad het iedereen aan om deze ervaring zichzelf of een ander cadeau te doen! En al helemaal bij Wietske want dan ben je sowieso in goede handen!

Nadia

Wat ben ik blij dat ik bij je langs ben geweest. Ik voel me krachtiger, veel bewuster en meer in verbinding. Dat gevoel tijdens de sessie komt af en toe nog binnen en raak er dan bijna emotioneel van, zo mooi. Oh ben ben me ook veel bewuster van m’n ademhaling en probeer dagelijks even te ademen om de dingen van de dag los te laten. Dankjewel Wietske