Break free & raise your voice

Precies wat je nodig hebt om vrij te breken van jouw angsten over de meningen van anderen, een enorme power in jezelf te activeren, en samen met mij van denken naar doen te gaan in jouw zichtbaarheid.

In RELEASE leer ik je how to not give a fuck & show up. Ik help je in je grootsheid en je eigenheid te stappen met een inner journey zodat je met meer vertrouwen je eigen pad durft te bewandelen. Met mijn unieke social media plan help ik je meer zichtbaar te worden voor je missie, een groeiende community of je klanten. Zodat je echt in actie komt en je niet laat afremmen door angst.

Omdat je net als ik, liever vol vertrouwen je verhalen deelt, wat voelbaar is voor degenen die je wilt bereiken. In plaats van je te verstoppen op de achtergrond, jezelf klein te houden en niet gaat voor dat vuurtje wat je diep van binnen zo voelt.

Wat krijg je?

  • Begeleide journey vanaf 31 oktober
  • 3 krachtige live sessies + unieke breathwork sessie + healing selfworth & fear of rejection, pefrectionisme om samen met mij door je blokkades heen te breken
  • Toegang tot de online leeromgeving met video's en opdrachten
  • Mijn unieke Instagram plan & methode twv. €147,- (deze is zo lekker, je blijft toegang houden na de twee weken om hier mee door te werken!)
  • Een community, accountabillity en opdrachten om samen stappen te zetten waar anderen maanden over doen.
  • BONUS: Instagram templates twv. €59,- Je krijgt de mooiste voorbeelden en templates van mij cadeau zodat Instagram mooier, leuker en gemakkelijker wordt.

Zet deze data in je agenda

  • Dinsdag 31 oktober 20.00 tot ca 20.45 uur - live kick off + declaration
  • Zondag 5 november 9:30 - 11.30 uur - deep work + breathe journey
  • Donderdag 23 november 20:00 - 21:00 uur - rise & activation session

Voor wie is RELEASE?

Deze RELEASE journey is geschikt voor vrouwen die al langer meer zichtbaar willen zijn en bijzondere missie hebben, maar die voelen dat de meningen van anderen ze tegenhoudt. Heb jij er genoeg van om vast te lopen in je perfectionisme of utistelgedrag? Mis je een plan en voel je dat er zo veel meer potentie in je zit als je jezelf echt zou laten zien? Je lijkt hierin misschien de enige met struggles, maar het tegendeel is waar. Je hebt geen idee hoeveel vrouwen zichzelf hiermee saboteren. Geen stress, ik ga je helpen!

Stap nu in deze eerste editie voor een prijs €299. You know Sisther quality, je gaat er geen spijt van krijgen. De volgende editie wordt de prijs €599.

Wil jij voor eens en voor altijd je blokkades doorbreken en een enorme power in jezelf activeren jezelf vrijer en authentieker te laten zien? Zodat jij met impactvolle verhalen bouwt aan een community die elke dag groeit?

Even wat geweldig nieuws met je delen! Ik heb gewoon 3 klanten voor m'n nieuwe grote aanbod zonder echte launch!

Nadya

Je hebt me echt geholpen in mezelf te geloven. Het is voor het eerst dat ik naar mezelf kan kijken en echt in m'n waarde geloof. En nu ik dit ook laat zien in zichtbaarheid groeit het aantal volgers eindelijk! Dat was precies wat ik wilde. Zonder jou was dit nooit gelukt!

Astrid

De inzichten die ik heb gehad tijdens onze sessies!! Ik durf mezelf eindelijk te laten zien. De Instagram voorbeelden waren ook enorm waardevol. Met die voorbeelden werd het een stuk gemakkelijker en leuker om content te maken. Dankjewel Wiets

Kirsten