New Moon Ritual Box + Meditatie

Een prachtige New Moon Intention Ritual Box – waardoor je iedere maancyclus incheckt en in beweging blijft - om jouw prachtige toekomst te creëren.

Deze fijne box is inclusief een prachtige meditatie die je helpt om in verbinding te blijven door iedere 4 weken met nieuwe energie te kiezen wat voor jou belangrijk is.

Gun jezelf dit waardevolle cadeau, in deze box vind je:

⋒ New Moon Ritual Guide
⋒ New Moon Meditation
⋒ Moon Phases Calender Card
⋒ Monthly Moon Life Card
⋒ Element Power Cards
⋒ Sisther Notebook
⋒ Palo SantoNew Moon Ritual Box + Meditatie

Sharon

Wauw wauw wauw wauw. Wat intents. Wat mooi. Wat een cadeau aan mezelf. Deze ervaring was echt iets wat ik nooit eerder had meegemaakt. En ik had niet verwacht zo veel te voelen. Zo veel emotie. DANK voor deze fantastische ervaring en jouw fantastische begeleiding. Wat heeft dit me goed gedaan. Ik voel me zo ongelofelijk licht nu. Zo in verbinding. Ik voel me warm. Kippenvel. Alles. Ik weet weer wie ik ben en wat me te doen staat hier! Heel veel liefs Sharon

Elena

Lieve Wietske, ik deed de replay van de breathe journey en WOW ??❤️❤️ Zelfs niet live voelde ik toch de mega groepsenergie. Was voor mij de eerste keer zo’n langere sessie ademhalen en het was zo intens en heftig en prachtig. Dankjewel voor de prachtige ruimte en voor het delen van jouw eigen journey tegelijkertijd ??? Toen ik eruit kwam dacht ik FUCK YEAHHHH terwijl ik normaal helemaal niet scheld ? Helemaal ready to shine

Danielle

Ik wil je mega bedankten voor de sessie. Was echt wauw. Mega intens, maar voelde alsof ik kennis heb gemaakt met een manier die me nog veel gaat brengen. Ik voel me gevuld met liefde, vertrouwen. Ik gloeide gewoon en voelde me zo heel. De stem van jou is net alsof je door een wolkje gedragen wordt. Het was magisch en transformerend. En ik kan alleen maar met een grote glimlach JA roepen tegen het leven!

Hilde

Ik was een tikkie sceptisch over hoe “bijzonder” een breath healing journey zou zijn. Ik heb inmiddels al flink wat jaren ervaring met meditatie & visualisatie, dus ik dacht dat het ongeveer zoiets zou zijn. Boy, was I wrong ? De breath healing journey is zo bijzonder & intens. Tijdens de sessie kwam super veel los in allerlei emoties en ik voelde me aan het einde van de sessie echt veel lichter worden. Het is lastig om te omschrijven, dus je moet het echt een keer ervaren. Voor mij voelt het nu al alsof er heel veel opgeruimd is en ik voel me echt veel lichter & zachter. Wietske begeleidt de sessie ontzettend fijn, vanuit heel veel rust neemt ze je stap voor stap mee naar diepere lagen in jezelf. Dit is echt een cadeau om jezelf te geven!