Meaningful brand private coaching

Alles wat je nodig om in 8 weken te groeien met je (online) coachingsbusiness - zonder geforceerde salesy and pushy marketing tactieken of verplicht elke dag posten EN zonder te kijken naar hoe anderen het doen - maar juist door in je eigen magie te stappen.

Samen bouwen we aan jouw merk dat impact maakt en mensen raakt.

Ontdek hoe jij je klanten continu meeneemt in de beleving van jouw visie, jouw diensten en je bedrijf. Leer hoe je jouw (personal) brand op een pure manier vertaalt in alles wat je naar buiten brengt. In 8 weken werken we samen aan een fundament voor jouw merk, waanzinnige visual storytelling en verhalen die mensen raken en kippenvel bezorgt. Zo bouw je aan een duurzaam merk met een groeiende en steeds meer betrokken following + klanten die fan van je zijn.

Geschikt voor spirituele, rebelse coaches die klaar zijn om ALL IN te gaan.Meaningful brand private coaching

Lynn - House of Modern Souls

Ik kijk nu met een open blik naar de wereld. Vol vertrouwen en liefde. En zo kijk ik nu ook naar mezelf. Ik maak keuzes met mijn hart, startte House of Modern Souls. En door helemaal mezelf te zijn trek ik precies de klanten aan die daar bij passen. Er is eindelijk rust in mij. Alles wat ik doe is goed, omdat ik bewust voel wat ik wil en wie ik wil helpen.

Raisa - Rais Up

Jij hebt bij mij een vuurtje aan gezet, waardoor m'n hele leven nu zo veel rijker is! Alles is super concreet geworden. Soms knijp ik mezelf dat ik nu gewoon uitverkochte dance circles en retreats geef! Zo dankbaar dat ik zo gegroeid ben dankzij jou en dit door mag geven!