Inner Vision Deep - Prive 1 op 1 sessie

Leer je hoe je volledig stapt in wat jij wilt, wat er kan én wat er mogelijk is voor jou. Vanuit jouw diepste zijn, zonder in je hoofd te blijven zitten. Vanuit een heldere visie creëer je een magisch vuurtje in jezelf waardoor je leven gaat stromen.

Bij Inner Vision Deep zit een 1:1 sessie met Wietske.

Voor als je missie wilt leven; niet langer wilt wachten en snel aan de slag wilt. Je krijgt alles wat Inner Vision + Always biedt.

Plus privé 1 op 1 sessie van 2,5 uur met Wietske om jouw Inner Vision (waarvan een half uur voorbereidend gesprek + voorbereidende extra opdrachten) om al jouw ideeën, jouw missie en visie door te vertalen in je life & business.

Waarin Wietske al haar geheimen, tools en strategieën met je deelt.

Zodat je met een boost aan zelfvertrouwen, heldere stappen en bewezen tools jouw missie in de wereld zet.Inner Vision Deep - Prive 1 op 1 sessie

Lynn - House of Modern Souls

Ik kijk nu met een open blik naar de wereld. Vol vertrouwen en liefde. En zo kijk ik nu ook naar mezelf. Ik maak keuzes met mijn hart, startte House of Modern Souls. En door helemaal mezelf te zijn trek ik precies de klanten aan die daar bij passen. Er is een bepaalde rust in mij. Alles wat ik doe is goed, omdat ik bewust voel wat ik wil en nodig heb.

Desi - Bloom for you

Zonder jou was ik nooit gestart. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat alles mogelijk is! Ik ben je zo dankbaar dat je naast de Sistherhood Club me hebt geholpen met het opstarten van m'n dromen. Daarna is alles gaan stromen! Ik zou de Sistherhood Club aan elke vrouw aanraden en het iedereen gunnen!

Raisa - Rais Up

Jij hebt bij mij een vuurtje aan gezet, waardoor m'n hele leven nu zo veel rijker is! Alles is super concreet geworden en door de Sistherhood Club. Soms knijp ik mezelf dat ik nu gewoon uitverkochte dance circles en retreats geef! Zo dankbaar dat ik zo gegroeid ben dankzij jou en dit door mag geven!

Jetske - Uncover Skincare

De Sistherhood Club heeft me geholpen weer echt contact te maken met mezelf. En met iets anders waarvan ik niet eens weet wat het is maar magisch voelt. Ik weet weer wie ik ben. Ik voel het. Ik herinner het. Ik voel zo'n ontzettende kracht. Ik voel me lichter.