Changemakers Private

Alles wat je nodig hebt om in 100 dagen door te breken met je eigen (online) coachingsbusiness - zonder geforceerde salesy and pushy marketing tactieken of verplicht elke dag posten EN zonder te kijken naar hoe anderen het doen - maar juist door in je eigen magie te stappen.

In deze 100 dagen leer ik je om volledig in je eigen grootsheid te stappen middels je eigen unieke (personal) brand, jouw transformerende methode en waanzinnige visual storytelling. Waardoor klanten voor je in de rij staan.

Omdat je net als ik, liever met een wachtlijst aan klanten werkt in plaats van vol spanning je (nieuwe) aanbod te lanceren.

Geschikt voor spirituele, rebelse coaches die klaar zijn om ALL IN te gaan.Changemakers Private

Lynn - House of Modern Souls

Ik kijk nu met een open blik naar de wereld. Vol vertrouwen en liefde. En zo kijk ik nu ook naar mezelf. Ik maak keuzes met mijn hart, startte House of Modern Souls. En door helemaal mezelf te zijn trek ik precies de klanten aan die daar bij passen. Er is eindelijk rust in mij. Alles wat ik doe is goed, omdat ik bewust voel wat ik wil en wie ik wil helpen.

Raisa - Rais Up

Jij hebt bij mij een vuurtje aan gezet, waardoor m'n hele leven nu zo veel rijker is! Alles is super concreet geworden. Soms knijp ik mezelf dat ik nu gewoon uitverkochte dance circles en retreats geef! Zo dankbaar dat ik zo gegroeid ben dankzij jou en dit door mag geven!