Changemakers

Alles wat je nodig hebt om in 100 dagen door te breken met je eigen (online) FULL HEARTED BUSINESS - zonder geforceerde salesy and pushy marketing trucjes of verplicht elke dag posten EN zonder te kijken naar hoe anderen het doen - maar juist door in je eigen magie te stappen.

Ben jij er klaar voor om door je blokkades heen te bewegen? Wil jij samen een aanbod creëren waar je verliefd op bent en wat helemaal bij jou past? Ben jij klaar om dit in het nieuwe jaar samen te lanceren en de mooiste klanten aan te trekken?

Omdat je net als ik, liever met een wachtlijst aan klanten werkt in plaats van onzekere maanden je (nieuwe) aanbod lanceert.

In deze 100 dagen ga je met de juiste support van denken naar doen, waardoor je stappen zet waar anderen jaren over doen.

Geschikt voor spirituele, rebelse vrouwen die klaar zijn om ALL IN te gaan.

Start 07/02/2024Changemakers

Joyce

Ik had nooit verwacht dat ik zo “ver” kon komen. Changemakers heeft een stappenplan hoe je een programma neerzet en deze naar buiten brengt door te lanceren. Mijn pilotprogramma raakte uitverkocht. Wietske is voor mij een inspiratie. Haar methode werkt en she practices what she preached. Zonder haar hulp was ik nu aan het klooien en zoeken naar klanten zonder plan en structuur. Dan was ik nooit geweest waar ik nu sta.

Nadya

Ik was op zoek naar iemand die me echt kon zien met alles wat ik ben en te brengen heb in deze wereld. En dat is precies wat Wietske doet. Changemakers heeft me geholpen om m'n aanbod van papier ook echt de wereld in te brengen. Ik ben er zelf verliefd op, want het is zo'n prachtige combinatie van alles wat ik in huis heb. ik zit op dit moment vol en heb al meerdere aanmeldingen voor mijn traject dat start over een aantal maanden.

Annemarie

Wietske staat naast je, zonder dat ze je forceert. Ze geeft je voorbeelden hoe je het kan aanpakken maar laat dit doen vanuit jouw kern. Ik ben gevraagd voor een documentaire en de klantaanvragen stromen binnen, dat ik niet genoeg ruimte heb. Zo bijzonder hoe alles stroomt als je echt vanuit je hart werkt. Love over fear is mijn key motto geworden.

Laura

Ik voelde dat Changemakers de juiste plek was. Het Changeamakers traject heeft me echt geholpen iets buiten de gebaande paden te creëren. Een nieuw concept, zo authentiek én iets wat er nog niet is. M’n klanten reageren onwijs enthousiast. Daarnaast is de sisterhood die ontstaat binnen de groep een enorme stimulans om samen te bouwen aan je droom!“